петък, 1 февруари 2013 г.

Настаняване във Велинград

Велинград е очарователно българско градче, което се намира в планината и е известно като балнеоложки център, благодарение на минералните си извори, а също така и като място за почивка и туристически курорт, заради природната красота, чистия въздух, планинското си местоположение.

Градът се разви много динамично през последните двадесет години. Дори най-западналите социалистически почивни станции бяха приватизирани и обновени и се превърнаха в дворци. Днес във Велинград ще откриете едно огромно разнообразие от места за нощувки и настаняване - наистина каквото си пожелаете - стаи под наем в неформална обстановка, къщи за гости и вили, хотели от една до пет звезди. Всичко зависи от вашия джоб и предпочитанията ви. Ако желаете да се насладите на спа процедури, например, изберете си някой от хотелите от 2 до 5 звезди - според бюджета ви, почти всеки от тях има свой спа център, а най-големите хотели - дори медицински центрове за рехабилитация и лечение.

Аз лично, въпреки че живея в града, също обичам понякога да се оттегля от него, от туристите, от хотелите и заведенията. Тогава отивам в Руминика - еко селище за почивка Велинград и просто се отпускам сред красотата на мястото и природата. Това вилно селище разполага и със спа център, така че и на половинката ми нищо не й липсва. Наслаждаваме се на спокойствие и качествена почивка, а сме само на дванадесетина километра от вкъщи :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар