събота, 30 март 2024 г.

Дами и господа, имаме нов талант

Едно от любимите ми телевизионни предавания стартира от февруари със своя 12 сезон. То е: много яко, N1. Сещате ли се? Това е „Като две капки вода“.

Всяка година в предаването има по един звезден талант, който силно се откроява в имитациите. През миналата година бе Владо Михайлов, в началото Рафи, Стефан Илчев и още много. Изненадата за сезон12 е едно име, което съвсем наскоро нашумя с българския сериал „Вина“. Известен е още и като човекът до актрисата Весела Бабинова. Неговото име е Владимир Зомбори.

От началото на шоуто той влезе в образите на Кейти Пери, Дейвид Ковърдейл, Мария, Васил Найденов , Адел и Джъстин Тимбърлейк. С почти всичките си въплащения спечели и журито, и публиката. Просто беше блестящ и това му носеше основно първото място. А когато бе на второ, то гръмваше сериозно несъгласие от страна на зрителите.

Любимият образ, който Зомбори направи уникално, е този на Адел. Просто не можех да повярвам как мъж може да направи това. Оставям ви линк с изпълнението, за да му се насладите и вие.

https://www.youtube.com/watch?v=YEMuRO7lwUc&ab_channel=%D0%9A%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%B4%D0%B2%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D0%BA%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B0

П.П. Споделя ви нещо любопитно за талантливия Зомбори. Той е пловдивчанин, но заради професията си на актьор се смести в София. Там се запознава със съпругата си Весела Бабинова и заедно имат дъщеричка Йоана. 

Семейството на Зомбори е с унгарски корени, като прадядо му е бил сладкар на цар Фердинанд. Именно така той идва в България и позиционира клана Зомбори.

Няма коментари:

Публикуване на коментар