вторник, 1 декември 2015 г.

Идеи за фирмено коледно парти

Съвсем скоро ще дойде чакания и любим на мнозина декемврийски празник – Коледа. Корпоративните партита за повода се организират почти от всяка фирма. У нас те най-често са в някоя кръчма или ресторант. Но има и други, по-нестандартни варианти за фирмено коледно парти, по които то може да протече.

Първата идеята е корпоративното парти за Коледа да се проведе съвместно с друга фирма, която е ваш бизнес партньор. Така хем ще затвърдите отношенията си, хем служителите ви ще се запознаят с нови хора. Колкото повече, толкова по-весело, нали така беше?

Не е задължително коледното ви парти да бъде извън офиса. Може да го направите там като всеки донесе по нещо, дори някаква домашно приготвена храна или сладки. Другият вариант е да поръчате кетъринг. Нищо не пречи да си прекарате добре и в офиса, все пак няма да работите, а ще се забавлявате.

Вместо да харчите пари по ресторанти, където половината храна винаги остава, вложете ги в нещо по-смислено по Коледа. Превърнете партито в участие в някоя благотворителна кауза – изпечете мъфини и ги раздайте, съберете пари и купете подаръци на нуждаещите се. Могат да се измислят много неща в този дух. Чест ви прави да изберете да зарадвате някой друг, вместо себе си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар